Kliniklerimizde ister erişkin, ister çocuk tüm deri hastalıklarının tanı ve tedavisi başarı ile uygulanmaktadır.

Dermatoloji ( Cildiye ) Polikliniğimizle 7’den 70’e Sağlık

Kapadokya Hastanesi Dermatoloji ( cildiye ) Kliniklerimiz; Tüm deri hastalıklarının tanı, tedavi ve takibini uzman ekipler eşliğinde, en yeni yöntemleri kullanarak gerçekleştiriyor.

Deri Hastalıkları ve Kozmetik Dermatoloji Kliniğimiz. Tecrübeli kadrosu ve gelişmiş teknik donanımı ile size, öncelikle sağlıklı, sonrasında da genç ve güzel göründüğünüz bir dünyanın kapılarını açıyor.

Dermatoloji( Cildiye ) bölümlerimizde tedavi edilen hastalıklar.

Sedef ve benzeri hastalıklar

Deri enfeksiyon hastalıkları

Mantar hastalıkları

Akne ve benzeri hastalıklar

Deri benlerinin tanı ve tedavisi

Saç ve saç deri hastalıkları

Tırnak hastalıkları

Ter ve yağ bezeleri hastalıkları

Anogenital hastalıklar

Zührevi hastalıklar

Diğer deri hastalıkları

Bilgi ve randevu almak için çağrı merkezi

0 (384) 212 1550 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.