Uzm. Klinik Psikolog Kübra GÜNER

Psikolog-Ergen-Aile ve Evlilik Danışmanı

1994 yılında Nevşehir de doğdum. Yakın Doğu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünden 2017 senesinden mezun oldu.  İstanbul Gelişim Üniversite Sosyal bilimler Enstitüsü Klinik Psikoloji bölümünde Yüksek lisansını yapmaktadır.

Lisans eğitimi esnasında Nevşehir Devlet Hastanesi Psikiyatri Polikliniğinde staj yapmıştır.

Educon Education Consultancy Congress 1 yıl eğitim firmasında çalışmıştır.(2014-2015)

SERTİFİKALAR

1)  Bilişsel Davranışçı Terapi Temel Kuramsal Maraton Eğitimi (2-7 Temmuz 2018) (50 saat - 6 modül)

2) Temel Düzey Bağımlılık ve Bağımlılık Danışmalığı Sertifika Programı, KTO Karatay Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (4-5-6 Mayıs – 15  saat)