Çevik Kuvvet'ten Kapadokya Hastanesine Sürpriz Ziyaret

Nevşehir Çevik Kuvvet Şube Müdürü Engin KESKİN ve beraberindeki Çevik Kuvvet Personelinden 8 Mart Kadınlar Günü dolayısı ile Kapadokya Hastanesi'ne anlamlı ziyaret.

Nevşehir Çevik Kuvvet Şube Müdürü Engin KESKİN yapmış oldukları ziyarette; Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Yakut, Başhemşire Yasemin Ulukuş ve İnsan Kaynakları Müdürü Aslı Güller ile görüşerek, Kapadokya Hastanesi  hakkında bilgi aldı.

Çevik Kuvvet Şube Müdürü Engin KESKİN ve beraberindeki Çevik Kuvvet Personeli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Kapadokya Hastanesi doktorları, çalışanları ve hastaları ile görüşerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayıp onlara çiçek taktim etti.

Kapadokya Hastanesinden yapılan açıklamada;

"Nevşehir Özel Kapadokya Hastanesi olarak Nevşehir Çevik Kuvvet Şube Müdürü Engin KESKİN ve çalışma arkadaşlarına yaptıkları bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ederiz" denildi.