DEPREMZEDE GÜÇLÜ BEBEĞİMİZ DURUR, SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DÜNYAYA GELDİ

Merkez üssü Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkisi altına alan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle Türkiye geneli birçok il ve ilçede yardım ve destekler sürerken, Özel Kapadokya Hastanesi Olarak depremzedelerimizin her şekilde yanındayız.! Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.

Kahramanmaraş’ta oluşan depremde göçük altında kalan Anne DURUR, sağlıklı bir şekilde enkazdan kurtarıldı.

Kurtarılan Hamile Annemizi Kapadokya Hastanesi olarak, doğum için hastanemize getirdik. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzm. Doktorumuz Op. Dr. Yeliz ŞENAL Annemizi doğuma aldı.

Güçlü Bebeğimiz DURUR; Sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Kapadokya Hastanesi Olarak, Bir mucizeye daha tanıklık ettik.

Anne DURUR ve Bebek Alparslan DURUR sağlık durumları iyi olup hastanemizde tedavileri devam etmektedir.

Hoşgeldin Alparslan Bebek!