logo
Gizle

HASTANE HEKİMLERİMİZ BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTILAR

H.U karında ağrı, hazımsızlık ve şişlik şikayetleri ile hastanemizde Genel Cerrahi polikliniğine başvuruda bulundu. Op. Dr. Zeki Döşeyen tarafından yapılan muayene ve tetkikler sonrasında karında yaklaşık 20x25 cm ebadında kitle oluşumu ve 5x7 cm. çapında Karaciğer alt kısım komşuluğunda solid kitle saptanırken, hastada göbek fıtığı da mevcuttu.
      Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Müslüm Sarıkaya ve Op. Dr. Zeki Döşeyen tarafından gerçekleştirilen ve 2 saat süren başarılı bir ameliyatla 58 yaşındaki H.U adlı hastadan önce Dr.Sarıkaya tarafından yapılan operasyonla 20x25 cm. ebatında,8 kg. ağırlığında over kist alındı. Daha sonra  Dr. Zeki Döşeyen tarafından da 50. santimetresinde 5X8 cm. kitlesinde, bağırsak serozasından köken alan yaklaşık 10 cm. çapında solid sert tümöral kitle olduğu saptandı. Bunun üzerine tümör, ince bağırsağın 15 cm bölümüyle birlikte çıkarıldı, apandisit ve göbek fıtığı alındı.
          Ameliyat sonrasında H.U. için yeni bir hayatın başlangıcı olduğunu dile getiren yakınları;’’Kapadokya Hastanesinden önce başka hastanelere de gittik. Ancak hiçbir teşhis konulamadı. Yapılan ameliyatla Dr. Müslüm Sarıkaya ve Dr. Zeki Döşeyen sayesinde annemizin çektiği acılar sona erdi. Doktorlarımıza ve Kapadokya Hastanesine teşekkür ediyoruz.’’ dediler.
         
Paylaş:
Bilgi Alın
Bilgi Alın
Bilgi almak için WhatsApp'ten yazın
Destek
Destek
0 (541) 213 1279