Hastane Müdürümüz Radyo Programında

Hastane Müdürümüz Ömer Faruk Binzet, Kapadokya Fm' de Ömer Kavak'ın hazırlayıp sunduğu Hepimiz Biraz Farklıyız Görmeyen Gözler isimli programa konuk oldu. Ömer Faruk Binzet, programda özel hastanelerin sağlık sektöründeki önemine değinip dünden bugüne Kapadokya Hastanesi hakkında bilgi verdi.

Programda aynı zamanda Kapadokya Hastanesi'nin Nevşehir sağlık sektöründe doldurduğu yer, sunduğu hizmetler, yaptığı sosyal sorumluluklar ve üstlendiği yükümlülükler üzerine sohbet  edildi. Dinleyicilerden gelen soruları da yanıtlayan Binzet, Kapadokya Hastanesi olarak sağlık alanında üzerlerine düşen görevin bilincinde olarak sürekli gelişen sağlık hizmetini en güzel imkanlarla halkla sunmaktan duydukları haklı gururu belirtti.