Hastanemizin Piknik Etkinliği

VI. Geleneksel Kapadokya Hastanesi piknik şenliğimizi 29 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirdik. Etkinliğimize doktorlarımızın, personel ve personel yakınlarının yoğun ilgisi oldu. Piknik sunumunda doktorlara atfedilen esprili tanımlamalar eğlenceli anların geçmesini sağladı. Etkinliğimizde halat çekme, yoğurt yeme, sandalye kapma, şarkı söyleme gibi yarışmalar düzenlendi. Yarışma kazananlarına çeşitli hediyeler takdim edildi.

Pikniğimizde çocuklar da unutulmadı. Çocuklar palyaço ile oyunlar oynayarak keyifli dakikalar geçirdi. Çocuklar arasında da çeşitli yarışmalar düzenlendi. Çocukların gönlü kırılmasın diye hepsi birinci ilan edilip hepsine de hediyeler verildi.

Pikniğimiz Yönetim Kurulu Başkanımız Gökçe Yamangil'in  piknik organizasyonunu gerçekleştirdiği için Hastane Müdürümüz Ömer Faruk Binzet'e çiçek takdimi ile sona erdi.