logo
Gizle

İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN TIP BAYRAMI ZİYARETİ

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Özel Kapadokya Hastanesi Genel Müdürü Ayhan Benli’yi makamında ziyaret eden İl Müftü Yardımcısı Ali Gülden, Aile İrşad ve Rehberlik Bürosu görevlilerinden Meryem Kahraman, Zeynep Nur Demiryürek ve Gülmiysa Toprak’tan oluşan heyet ve Diyanet Dergisi Muhabiri Adnan Tekin, Genel Müdür Ayhan Benli’nin şahsında tüm sağlık personelinin Tıp Bayramını kutladı. 

Sıcak bir sohbet ortamının yaşandığı ziyarette, Müftülük ve Aile İrşad ve Rehberlik Bürosu olarak, tüm hekim ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.
 
Ziyarette sağlıktan bahseden Gülden; “Karakter sağlamlığı olduğu kadar, beden sağlığı ve sağlamlığı da, İslâm dininin son derece önem verdiği bir konudur. Hayatın ağır yükünü kaldırabilmek ve sıkıntılarına sabredebilmek için, insanın öncelikle sağlıklı bir bünyeye ihtiyacı vardır. Bu sebepten kişinin sağlığına dikkat etmesi son derece önem arzeder. Bu konuda da sizlerin yaptığı görevin ne kadar önemli olduğu görülmektedir” dedi. 

Hastanemiz Genel Müdürü Ayhan Benli ise ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Gerek bu anlamlı ziyaretinden dolayı, gerekse manevi desteklerinden dolayı Müftü Yardımcımız Ali Gülden hocamızın şahsında Müftülük Teşkilatına ve Aile İrşad ve Rehberlik bürosu çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 

Gülden, Ayhan Benli’ye Kur’an-ı Kerim Meali ve Aile İrşad ve Rehberlik Bürosu Broşürü takdim etti. 

Daha sonra Başhekim Yardımcısı Nuh Ali Ulukuş, Başhemşire Fadile Coşar ve Halkla İlişkiler Müdürü Melek Kutay Dinler makamında ziyaret edilerek, Kur’an-ı Kerim Meali hediye edildi. 

Başhemşire Fadile Coşar ve Halkla İlişkiler Müdürü Melek Kutay Dinler’in rehberliğinde ofislerindeki görevliler ayrı ayrı ziyaret edilerek, heyetimiz tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Kur’an-ı Kerim Meali ve Aile İrşad ve Rehberlik Bürosu Broşürü hediye edildi. Ayrıca Aile İrşad ve Rehberlik Bürosu çalışmaları hakkında bilgiler verildi.
Paylaş:
Bilgi Alın
Bilgi Alın
Bilgi almak için WhatsApp'ten yazın
Destek
Destek
0 (541) 213 1279