Kapadokya Hastanesi K. Göremespor'a Sağlık Sponsoru oldu .

Özel Kapadokya Hastanesi, 2019-2020 sezonunda 5. grupta mücadele edecek olan Kapadokya Göremespor'a Sağlık Sponsoru oldu. Kapadokya Göremespor Kulübü Başkanı Hasan Çiner, beraberinde yönetim kurulu üyeleri, futbolcu ve teknik kadro ile birlikte sağlık sponsoru olan Kapadokya Hastanesine teşekkür ziyaretinde bulundular. Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Yakut “Bizler Özel Kapadokya Hastanesi olarak Bal liginde hem ilimiz hemde Kapadokya bölgemizi temsil eden tek temsilcimiz Kapadokya Göremespor'un sağlık sponsoru olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Başkanımız Hasan Çiner teşekkür ediyor ve bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. Kapadokya Göremespor Kulübü Başkanı Hasan Çiner'de yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını dileyerek “Sağlık bizim için çok önemli. Futbolcu arkadaşlarımız sık sık sakatlıklarla karşılaşıyorlar bu önemli bir sorun oluşturuyor. Bu yüzden ben Sayın Op.Dr.Fatih Yakut şahsında Kapadokya Hastanesine bir kez daha sağlık sponsorluğu için teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Çiner daha sonra katkılardan dolayı Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Yakut'a adının yazıdıgı 50 numaralı formayı sundular...