KAPADOKYA HASTANESİ OLARAK 8 MART KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADIK

KAPADOKYA HASTANESİ OLARAK 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADIK

Kapadokya Hastanesi olarak, Sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan, 7/24 görevini büyük bir özveri ile yerine getiren canla başla çalışan kadınlarımızın gününü kutladık.

Kutlamada başta hastalarımız olmak üzere doktorlarımız ve çalışanlarımıza, İdari İşler Müdürü Aslı GÜLLER ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yasemin ULUKUŞ, tarafından tüm kadın çalışanlarımıza çiçek taktim edildi.

İdari İşler Müdürü GÜLLER konuşmasında; "Kapadokya Hastanesi olarak, Hastanemizin ayrılmaz bir parçası siz değerli kadın çalışanlarımızın gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz

hepiniz ayrı ayrı iyi ki varsınız sizlerin emeği hiçbir zaman ödenmez. Değerli güçlü kadın çalışanlarımız kadınlar gününüz kutlu olsun kolaylıklar dilerim." dedi.