Özel Kapadokya Hastanesi Çalışan Hakları ve Güvenliği Sempozyumu

Son günlerde sağlık çalışanlarına yönelik uygulanan şiddet olayları ve sonrasında Sağlık Bakanlığı tarafından alınan önlemler konusunda Sağlık Çalışanlarının bilgilendirilmesi amaçlanan Sempozyum 18 Temmuz 2012 Çarşamba günü Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi salonunda düzenlendi. Sempozyumda, Çalışan Güvenliği Genelgesine Bakış, Bakanlık Beyaz Kod Birimi& Alo 113, Çalışan Haklarına Hukuki Bakış, İletişim Becerileri, Öfkeli Hasta ve Hasta yakınıyla İletişim, Öfke Kontrolü, Şiddet ve Alınması Gereken Tedbirler konularında sunum yapıldı.Özel Kapadokya Hastanesi  çalışan güvenliği komitesi,yönetici ve çalışanları da sempozyuma katıldı.Katılım için teşekkür belgesi hastanemize takdim edildi.