Gizle

ÖZEL KAPADOKYA HASTANESİ, TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU ALPASLAN ENDÜSTRİ ERKEKLER 1. LİGİ'NDEN ÜRGÜP SPOR' A SAĞLIK SPONSORU OLDU

Sporcular hastanede misafir edilerek gerekli muayeneleri ve kontrolleri yapıldı. Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligi'nden ürgüpspor'a sağlık sponsoru olan Kapadokya Hastanesine teşekkür ziyaretinde bulundular. Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Yakut “Bizler Özel Kapadokya Hastanesi olarak, Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligden ürgüp spor takımıza hem ilimiz hem de Kapadokya bölgemizi temsil ettikleri için sağlık sponsoru olmaktan memnuniyet duyuyoruz dedi.” Özel Kapadokya Hastanesi, olarak sporcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, başarılarının devamını dileriz.

Bilgi Alın
Bilgi almak için WhatsApp'ten yazın