Gizle

SGK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN HASTANEMİZE ÖDÜL...

Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları çerçevesinde Nevşehir’de en fazla ve düzenli prim ödeyen işverenler ödüllendirildi.
       Sosyal Güvenlik Kurumu ve toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşturulmasını sağlamak, kayıt dışı istihdamla mücadelenin ülke ekonomisindeki yerini vurgulamak, halkın bu konularda bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla geçtiğimiz yıldan itibaren 11–17 Mayıs tarihleri Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanmaya başlandı. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ödül töreninde 5. sırada yer alan hastanemiz bu yıl da 2.sırada yer aldı.
       Düzenli ve yüksek prim ödeyen işverenlere teşekkür ve şükran plaketleri Nevşehir Valiliği toplantı salonunda verildi.Hastanemiz adına verilen ödülü Başhekim Dr. Osman Selçuk Nevşehir Valisi Osman Aydın’dan aldı.

Bilgi Alın
Bilgi almak için WhatsApp'ten yazın