SOSYAL MEDYA CANLI YAYINI HASTANEMİZİN YENİ DİŞ HEKİMİ İLE YAPILDI

Sosyal Medya'da yapılmakta olan Canlı Yayında hastanemizin yeni yüzü, yeni polikliniğimiz ile diş hekimi Dt. Serdar ERSAN sizlerden gelen soruları cevapladı.

Sosyal Medyadan  çok sayıda gelen merak edilen soruları Dt. Serdar ERSAN, canlı yayında detaylı bir şekilde cevapladı.

Sunucumuz; "Hastanemize Hoşgeldiniz başarılarınızın devamını diliyorum." dedi. Diş Hekimi ERSAN, Yapılan İlk Canlı Yayın'da çok sayıda gelen İmplant nedir? diş beyazlatma nasıl yapılır? zirkonyum kaplamalar ve metal alt  yapılı porselenler nelerdir? gibi

gelen soruları cevapladı. Hastanemizde tüm diş rahatsızlıkları tedavi edilebilmektedir. "Dişlerini temiz tut sağlığını koru! herkese sağlıklı günler diliyorum." diyerek canlı yayın sonlandırılmıştır.

"Kapadokya Hastanesi olarak, sağlıklı günler dileriz."